Evenemang

Se nedan för en lista på våra evenemang. Vill du lägga till ett evenemang som du vill tipsa andra om så kontakta oss gärna så hjälper vi till.

 • tor
  21
  Jun
  2018
  18:00By hembygdsgård

  Kvällen innan midsommarafton är det girlangbindning till majstången. De medlemmar som kan är välkomna med ett fång blommor för att hjälpa till. Alla som kommer bjuds på varm korv och dryck under kvällen. Ta gärna med barn så att traditionen lever vidare!

 • fre
  22
  Jun
  2018

  11.30 Festen börjar med musik på tunet med Helene och Stefan Hjerpe. Möjlighet finns att binda en egen midsommarkrans. 12.00 Majstångsresning, midsommartal, ringlekar 12.45 By Folkdanslag med gäster Volktanzgruppe Loipersdorf från Österrike Midsommarfirandet beräknas vara avslutat ca. 15.00
  Under hela firandet finns kaffeservering med hembakat bröd, ”gubbröra” på hårt bröd, varmkorv, lotterier, fiskdamm. Fritt inträde, men gärna en GRINDSLANT till verksamheten.
  VÄLKOMNA!

 • lör
  23
  Jun
  2018
  14:00

  Friluftsgudstjänst på tunet kl. Kyrkkaffe. (Hembygdsgården öppen kl.13-17) Ingrid Öberg Hägg, Birgitta Lassas-Anderses. Kerstin Eriksson, sång. Arr. By-Folkärna pastorat